مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

تب واکسن | از پیش‌فروش واکسن آنفلوانزا تا قیمت واقعی آن

  • کد خبر: ۴۳۰۳۸
  • ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹
تب واکسن | از پیش‌فروش واکسن آنفلوانزا تا قیمت واقعی آن
ماجرای پیش‌فروش واکسن آنفلوانزا فقط به داروخانه‌ها ختم نمی‌شود و گزارش‌ها نشان می‌دهد برخی مطب‌ها نیز بسته به‌نوع منطقه شهری مبالغ بین ۵۰ تا ۳۰۰هزار تومان برای پیش‌فروش واکسن‌های آنفلوانزا از متقاضیان درخواست می‌کنند.
یوسف انصاری | شهرآرانیوز؛ پس از سر زبان افتادن بحث واکسن آنفلوانزا، تبلیغ و پیش‌فروش این واکسن نه‌تن‌ها در فضای مجازی رونق گرفت، بلکه شاهد پیش‌فروش این واکسن در داروخانه‌ها و مطب‌ها هستیم. گزارش‌های سایت‌ها و روزنامه‌ها نشان می‌دهد برخی داروخانه‌ها با دریافت مبالغی حدود ۳۰ تا ۱۰۰هزار تومان واکسن پیش‌فروش می‌کنند و از این طریق مبالغ هنگفتی را به جیب می‌زنند. ماجرای پیش‌فروش واکسن آنفلوانزا فقط به داروخانه‌ها ختم نمی‌شود و گزارش‌ها نشان می‌دهد برخی مطب‌ها نیز بسته به‌نوع منطقه شهری مبالغ بین ۵۰ تا ۳۰۰هزار تومان برای پیش‌فروش واکسن‌های آنفلوانزا از متقاضیان درخواست می‌کنند.
 
این اتفاق درحالی رخ می‌دهد که سیدحیدر محمدی، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، گفته است: «پیش‌فروش واکسن آنفلوانزا چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی تخلف و ممنوع است. متأسفانه در روز‌های گذشته گزارش‌هایی دراین‌باره به سازمان غذا و دارو رسیده است و بازرسان ما به این تخلفات رسیدگی کرده‌اند. مردم می‌توانند این تخلفات را به سامانه۱۹۰ وزارت بهداشت اطلاع دهند و از پرداخت مبالغی به‌عنوان هزینه پیش‌خرید واکسن پرهیز کنند».


قیمت واکسن آنفلوانزا چقدر است؟

محمدی، درباره آخرین وضعیت واردات و توزیع واکسن آنفلوانزا گفته است: «باید توجه کرد که سال گذشته ۲۵۰هزار دوز واکسن را برای گروه‌هایی که تزریق این واکسن برایشان ضروری است، مانند افراد مسن، بیماران پیوندی، قلبی‌تنفسی، زنان باردار و... پیش‌بینی کردیم. این درحالی است که امسال باتوجه‌به شرایط خاص ناشی از کرونا تأمین ۵/۲ میلیون دوز واکسن را برای این گروه‌ها در نظر گرفته‌ایم. در حوزه تأمین واکسن برای سایر افراد هم نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشتیم، به‌طوری که در سال گذشته حدود یک میلیون و ۸۰۰هزار دوز واکسن آنفلوانزا مصرف شده بود، اما برای امسال تأمین ۱۶میلیون دوز واکسن را پیش‌بینی کرده‌ایم».
 
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه برای ارائه واکسن ۳ نوع قیمت داریم، گفت: «گروه اول شامل همان ۵/۲ میلیون دوز است که به‌صورت رایگان واکسن را دریافت می‌کنند. گروه دوم سالمندان بالای ۶۵سال هستند که باید با ثبت کدملی و احراز هویت واکسن را از داروخانه‌ها با قیمت حدود ۴۲هزار تومان تهیه کنند. برای کودکان زیر ۵سال هم واکسن سه‌ظرفیتی در داروخانه‌ها توزیع می‌شود. بعد از اینکه توزیع واکسن بین این گروه‌ها تمام شد، براساس میزان تقاضای موجود سراغ گروه‌های دیگر می‌رویم. اگر میزان تقاضا بیشتر از آن ۱۶میلیون دوزی باشد که وارد خواهیم کرد، مجبور می‌شویم با ارز نیمایی وارد کنیم که در این صورت قیمت بیشتری خواهد داشت».


تزریق واکسن برای چه کسانی توصیه می‌شود؟

یکی از سؤال‌های مهم این روز‌ها این است که باتوجه‌به بازگشایی مدارس، آیا نیازی است که همه کودکان واکسن آنفلوانزا تزریق کنند؟ جواب این پرسش منفی است و این واکسن برای گروه‌های پرخطر در اولویت مصرف قرار دارد، از جمله کارکنان بهداشتی و درمانی به‌دلیل اینکه در صورت ابتلا به بیماری می‌توانند آن را به دیگران انتقال دهند یا کارکنان سازمان دام‌پزشکی و محیط‌زیست که در معدوم‌سازی پرندگان نقش دارند، به‌دلیل اینکه ممکن است این افراد به آنفلوانزای پرندگان مبتلا شوند.

بیماران مزمن قلبی و ریوی، افرادی که دارو‌های تقویت سیستم ایمنی مصرف می‌کنند، بیماران اچ‌آی‌وی و افرادی که بیماری خونی و زمینه‌ای دارند و مادران باردار و نوزادان از جمله گروه‌های دیگری هستند که تزریق واکسن به آن‌ها توصیه می‌شود. علاوه بر این بیماران، به برخی گروه‌های سنی مثل کودکان ۶ماه تا ۵۹ماه توصیه می‌شود که از این واکسن استفاده کنند. همچنین گروه‌های سنی بالای ۶۰سال لازم است از واکسن آنفلوانزا استفاده کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->